Behandling

Vilka åkommor behandlar en naprapat?

När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt uppstår ofta smärta som en följd av den nedsatta funktionen. Naprapatens arbete är att undersöka avvikelser i detta samspel samt hjälpa dig återskapa detta. Antingen har du när du söker din naprapat ett akut problem eller så söker du kanske i förebyggande syfte.

Först behandlas du så att värken avtar och till sist försvinner, därefter hjälps du åt att förstå hur du kan hjälpa dig själv förebygga dina problem. Både muskulär balans och arbetsmiljö och fritid är här av stor vikt.

Det bästa är att göra en kontroll eller två om året för att kontrollera om det är någonting som riskerar ge värk i framtiden. Om naprapaten hittar detta hos dig så kommer du få hjälp med hur du skall undvika denna värken i förtid. Hor ofta just du behöver kontrollera dig hos en naprapat beror på hur din livssituation ser ut. Elitsatsar du eller arbetar mycket intensivt, lite oftare. Motionstränar du regelbundet och inte har något extremt påfrestande jobb, en gång...

Vanliga åkommor naprapaten behandlar är: ryggskott, löparknä, musarm, nackspärr, huvudvärk, ljumsksmärtor, m.m...

 

Klicka här för att se hur en naprapat behandlar.
Psssst... säg ingent till någon, men inom kort finns det möjligheten för er att hitta tider på kvällar och helger i Sävedalen/Vallhamra (Göteborg).

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)